Tactische zaklampen

Bij Zaklampen.nl vind je de beste tactische zaklampen voor zowel politie als het leger. Wij bieden tactische zaklampen aan van gerenommeerde merken zoals Olight, Nitecore, Ledlenser, NexTorch en Streamlight.


Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Onze tactische zaklampen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met betrekking tot degelijkheid. Hiermee bedoelen wij dat tactische zaklampen zelfs in de meest extreme omstandigheden blijven werken. Je kan hierbij denken aan langdurige blootstelling aan verschillende weersomstandigheden, plotselinge onderdompeling, schokken etc. Een tactische zaklamp heeft een modus schakelaar aan de achterzijde, waarmee je specifieke standen op de zaklamp sneller kunt aanroepen. Bijvoorbeeld de strobe functie.

Daarnaast beschikken al onze tactische zaklampen over een stroboscopische functie. Met deze speciale functie zendt de zaklamp kort achter elkaar een aantal felle lichtstralen. Dit is een beproefde manier om belagers tijdelijk te verblinden.
Verder is elke tactische zaklamp uitgerust met een zeer heldere en krachtige ledlamp. Een led-zaklamp is energiezuinig, slijtvast en schokbestendig.
Ten slotte zijn tactische zaklampen ergonomisch verantwoord, omdat in sommige gevallen professionals een zaklamp voor langere tijd moet vasthouden.

Bezig met laden...
Even wachten...