Graveren bij Zaklampen.nl

Graveren bij Zaklampen.nl

Graveren bij Zaklampen.nl

Rating:
100% of 100
Normale prijs € 9,50 Speciale prijs € 9,03
Direct leverbaar
  • Zaklampen.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710003

Lasergraveren bij Zaklampen.nl maakt je bestelling persoonlijk. Met deze moderne technieke wordt iedere willekeurige tekst of afbeelding computer aangestuurd en kan de precieze plek gekozen worden waarop je het gegraveerd wilt hebben. Dit is op ieder materiaal mogelijk. Een lasergravure is duurzaam en duidelijk leesbaar. Het is een lasergravure van zeer hoge kwaliteit.

Bedrijven kunnen kiezen voor een lasergravure als relatiegeschenk. Een logo is gemakkelijk te plaatsen. En daarnaast kun je met een datum, afbeelding of tekst een gravure ook heel persoonlijk maken. Wij zorgen er voor dat je een cadeau geeft wat nooit meer vergeten wordt. Tijdens het afrekenproces kun je aangeven of je een gravure wenst. Je kunt, afhankelijk van de lengte van de zaklamp, gemiddeld 10 tekens gebruiken. Hoe meer woorden je wilt gebruiken, hoe kleiner de gravure wordt.

De kosten voor het graveren worden automatisch bij je bestelling opgeteld wanneer je in het afrekenproces het verzoek tot graveren aan vinkt. Wij graveren jouw product in onze eigen werkplaats. De zaklamp wordt dezelfde dag gegraveerd zodat je jouw bestelling heel verzonden kan worden naar jou of het door jou opgegeven adres. In het notitieveld kun je tijdens het afrekenproces aangeven of het als een cadeau moet worden afgeleverd. Alles is mogelijk. Wij zorgen er voor! Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn je graag van dienst. Samen maken we er wat moois van!

Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Graveren bij Zaklampen.nl
Jouw rating