Lampen en modules

Reservelampjes en andere lampjes kopen doe je bij Zaklampen.nl. Of je nou op zoek bent naar een vervanging voor een kapot lampje, of gewoon je huidige zaklamp wilt upgraden: bij ons ben je aan het juiste adres. Met keuze uit talloze merken, verschillende lichtsterktes en een optie voor ieder budget zijn we dé online lampjes shop van Nederland.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Merken lampjes bij Zaklampen.nl

Zoveel merken zaklampen, zoveel verschillende soorten lampjes. Het soort lampen dat gebruikt kan worden in een zaklamp is niet gestandaardiseerd, waardoor bijna ieder merk zijn eigen lampjes gebruikt. Daarom vind je bij Zaklampen.nl een groot assortiment met een passende oplossing voor iedereen. We geven je graag een beknopt overzicht van alle merken die je bij ons kunt vinden:

•    Peli lampjes en Peli reservelampjes. Deze fabrikant van zaklampen richt zich o.a. op ATEX-lampen, maar produceert ook een groot aantal lampen voor de veiligheidssector en de openbare orde.

•    Maglite lampjes en Maglite reservelampjes. Bekend vanwege hun oerdegelijke constructie en de favoriet van talloze politie- en brandweerdiensten. Bij Zaklampen.nl vind je reservelampjes voor bijna alle Maglite zaklampen.

•    Streamlight lampjes en Streamlight reservelampjes. Opnieuw een merk dat zich onderscheidt met kwaliteit. Degelijke constructies, een felle lichtbundel en een groot aanbod van accessoires en onderdelen maken dit een populaire keuze. Uiteraard mogen de lampjes dan niet ontbreken.

De bovenstaande lijst bevat slechts enkele voorbeelden van merken. Zo vind je bij ons ook lampjes van talloze andere fabrikanten, zoals Nite Ize, Princeton Tec en Adalit. Tot slot vullen we ons aanbod regelmatig aan met lampjes en reservelampjes van andere fabrikanten. Het actuele aanbod en de huidige voorraad kun je dus altijd vinden in onze online lampjes shop. Hier vind je overigens ook alle aanbiedingen en producten die in de sale zijn.

Verschillende soorten lampjes en verschillende fittingen

Naast dat je bij ons terecht kan voor verschillende merken lampjes, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor verschillende soorten en fittingen. Wat dacht je van:

•    Ledlampjes en led reservelampjes. Met een extreem lange levensduur en een laag stroomverbruik zijn LED-lampjes tegenwoordig de standaard. Niet voor niets vind je bij ons een grote selectie van LED-reservelampjes.

•    Halogeenlampjes en halogeen reservelampjes. Nog altijd een populaire keuze vanwege hun relatief lange levensduur en betaalbare aanschafprijs. Bovendien is er een groot aantal opties qua wattages en fittingen.

•    Xenonlampjes en xenon reservelampjes. De meeste mensen kennen Xenon-verlichting van de koplampen van auto’s, maar ook bij zaklampen worden xenonlampen vaak toegepast. Met name bij UV-zaklampen wordt dit type lamp veel toegepast.

Zoals je ziet beschikken we over alle soorten veelgebruikte reservelampjes. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een ledlampje, een halogeenlampje of een xenonlampje: bij Zaklampen.nl vind je het allemaal. Ook qua fittingen valt er van alles te kiezen. Check voor de zekerheid altijd even extra of je wel het juiste lampje besteld. Toch de verkeerde in huis gehaald? Geen probleem, binnen 14 dagen kan je je bestelling kosteloos retourneren.

Accessoires en onderdelen voor lampjes

Naast diverse lampjes, upgrade lampjes en reservelampjes kan je bij ons ook terecht voor diverse accessoires en onderdelen. Zo kan je bij ons terecht voor accessoiresetjes, bijvoorbeeld met gekleurde lensjes of wandklemmetjes. Ook vind je bij ons complete ledschakelaars of een speciale ledring. Kortom: alles wat je nodig hebt om jouw zaklamp een tweede leven te geven of te upgraden.

Bezig met laden...
Even wachten...