Valt het product tegen? Of heb je per ongeluk het verkeerde artikel besteld? Geen zorgen. Bij Zaklampen.nl heb je na aankoop van een product bijna altijd recht op een zichttermijn van wel 30 dagen.

Zo werkt het:

  1. Mail of bel ons en we helpen je verder.
  2. Vul het formulier in stuur dit mee met het artikel.
  3. Wanneer we het artikel ontvangen hebben krijg je een bevestiging per e-mail.
  4. Wij zullen je aanvraag beoordelen en nemen contact met je op over de verdere afhandeling.

Opsturen en beoordeling

Bij het terugsturen van het artikel is het van belang om het formulier zo duidelijk mogelijk in te vullen. Dit zal een snelle afhandeling bevorderen. Stuur het ingevulde formulier mee met het artikel.
Bij bestellingen door bedrijven en bij grote bestellingen wordt een pakbon meegestuurd. Heb je de pakbon nog? Stuur deze dan ook mee.

Onze zichttermijn bedraagt 30 dagen en gaat in op het moment dat je jouw bestelling bezorgd is (dit kan ook bij een afhaalpunt zijn). Om aanspraak te maken op onze 'niet-goed-geld-terug garantie' dien je jouw retourzending binnen deze 30 dagen bij ons aan te melden. Hierna dien je de aangemelde items binnen 14 dagen aan ons op te sturen.

Stuur je iets retour dan is dit voor je eigen risico. Zaklampen.nl is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van de artikelen die retour gezonden worden.

Na het ontvangen van het artikel zullen wij je aanvraag beoordelen en nemen dan contact met je op over het resultaat van de beoordeling en de verder afhandeling.

Terugbetaling of (om)ruilen

Bij het retourneren van een artikel heb je de keuze om hetzelfde artikel weer te ontvangen. Wij zullen dan zo snel mogelijk het artikel naar je opsturen.
Je kunt er ook voor kiezen om een ander artikel te ontvangen, dat is natuurlijk geen probleem. Is dit artikel duurder of goedkoper dan nemen we contact met je op over de bijbetaling of wat we terugstorten.
Kies je ervoor om het artikel niet (om) te ruilen dan zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retour zenden niet door ons worden vergoed.

Bij welke keuze je ook maakt is het van belang dat je ons binnen 14 dagen na het ontvangen van het artikel hebt laten weten dat je dit artikel wilt retourneren.