Oppervlakte verlichting

In situaties waar een groot oppervlak verlicht moet zijn, omdat hier meerdere mensen werkzaam zijn en/of waar met groot materieel gewerkt wordt en licht een beperkende factor is, zijn oppervlakte verlichters van levensbelang. Je vindt diverse professionele modellen bij Zaklampen.nl.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Oppervlakte verlichting kopen doe je bij zaklampen.nl!

Onze oppervlakte verlichting wordt veel gebruikt bij mobiele werkplekken en incidenten. Denk bijvoorbeeld aan ongevallen, of nachtelijke werkzaamheden aan het spoor, de weg of in de bouw.

Oppervlakte verlichting heeft vaak een hoge lichtoutput, maar een relatief laag bereik. Dat komt omdat de lampen voorzien zijn van veel leds maar nagenoeg geen spiegel hebben waardoor er geen sprake is van een bundel. Dit is ook niet wenselijk, want tijdens de momenten waarop deze verlichting ingezet wordt wil je vooral heel veel licht op een groot oppervlak.

In sommige gevallen zijn de lampen voorzien van losse accu’s om een lange brandduur te garanderen. Streamlight noemt haar oppervlakte verlichting RALS (Remote Area Lightning System). Deze systemen zijn juist voor de professionals ontwikkeld en bieden een lange gebruiksduur, een duurzame behuizing en vooral heel veel licht! Desgewenst zijn er ook ATEX uitvoeringen verkrijgbaar. Indien je hierover extra advies wenst zit onze klantenservice klaar om al je vragen te beantwoorden.

Check de volgende populaire categoriën:

-    ATEX zaklampen
-    Oppervlakte verlichting

Bezig met laden...
Even wachten...