Wapenlamp

In ons assortiment vind je wapenlampen van Nitecore, Streamlight, Olight en Inova. Dit zijn allen gerenommeerde merken op het gebied van professionele zaklampen. De wapenlampen van deze merken zijn daarom van de allerhoogste kwaliteit.

Een wapenlamp is een zaklamp die je aan een wapen kunt bevestigen. Dit stelt militairen en politieagenten in staat om met beide handen een wapen vast te houden of om één hand vrij te houden voor andere taken.

Een wapenlamp is vooral geschikt voor missies waarbij vooraf bekend is, dat de hele missie of een deel van de missie in het donker zal plaatsvinden. Dit type zaklamp is daarom vooral populair bij speciale eenheden van het leger en de politie. Bij een aantal van onze wapenlampen is een laser ingebouwd. Dat maakt richten eenvoudiger.

Gezien het zeer specialistische doel van een wapenlamp, bestaan er maar weinig typen. Met de aanschaf van een wapenlamp heb je als verzamelaar altijd iets bijzonders in handen. De prijzen lopen uiteen van circa € 70 tot bijna € 700. Dit betekent dat een wapenlamp binnen het bereik ligt van vrijwel ieder budget.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
Bezig met laden...
Even wachten...