Sleutelhangerlampen

Sleutelhangerlampen zijn hele kleine lampen die je aan je sleutelbos vast kan maken. De zaklamp gaat erg lang mee en geeft optimaal licht. Ontzettend handig voor in het donker. Ondanks dat de lamp klein is, heeft het een groot bereik van bijna 50 meter. Zaklampen.nl biedt een breed assortiment aan met verschillende merken, grootte en series.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Sleutelhanger lampen, het grootste assortiment vind je bij zaklampen.nl!

Sleutelhanger lampen zijn reuze handig! Een betrouwbaar maatje, bungelend aan je sleutelbos en laat je nooit in de steek!

Tegenwoordig zijn sleutelhanger lampen volwaardige zaklampen als je kijkt naar de specificaties. De lampjes zijn veelal voorzien van Li-Ion accu’s en zijn daarom in staat om uitzonderlijke prestaties te leveren. Een bijkomend voordeel van deze Li-Ion accu’s is dat je de lampen kunt opladen en dus geen gedoe meer hebt met losse batterijtjes of dure knoopcellen waardoor je voor de batterijen nog meer geld kwijt bent dan voor het lampje zelf.

De Nitecore TIP2 is een perfect voorbeeld van uitmuntende prestaties, gecombineerd met een fantastisch ontwerp met zeer compacte afmetingen. Check hem snel!

Bezig met laden...
Even wachten...