Fietsverlichting

Fietsverlichting koop je bij Zaklampen.nl. Of je nu op zoek bent naar en achterlicht of koplamp of een afneembare zaklamp. Bij Zaklampen.nl ben je aan het juiste adres.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Fietsverlichting kopen doe je bij zaklampen.nl!

Fietsverlichting kopen doe je bij zaklampen.nl, de winkel met het grootste assortiment fietslampen! Goede fietsverlichting is voor iedere fietser een must. Je gaat een stuk veiliger de weg op want je bent veel zichtbaarder voor je medeweggebruikers. Zorg daarom voor een goede koplamp en een opvallend achterlicht. Op Zaklampen.nl vind je onder andere:

•    Achterlichten voor de fiets
•    Koplampen voor de fiets
•    Helmlampen voor de fiets

In onze webwinkel vind je niet alleen fietsverlichting waarmee je zichtbaar bent, maar ook waarmee je zelf goed kunt zien. Wel zo belangrijk, want die laaghangende tak kan vervelende gevolgen hebben als je hem niet kunt zien!

In ons assortiment vind je fietslampen voor elk budget. Onze topper is de Nitecore BR35 fietslamp met maar liefst 1800 lumen! Hiermee zet je het volledige fietspad in het daglicht en weet je zeker dat je opvalt! Deze fietslamp is geschikt voor zowel elektrische stadsfietsen, maar ook mountainbikes en racefietsen.

Bezig met laden...
Even wachten...