Led zaklampen

Led zaklampen zijn energiezuiniger en gaan langer mee dan andere zaklampen. Daarnaast genereert ledverlichting minder warmte dan bijvoorbeeld gloeilampen of halogeenlicht. Ten slotte zijn led zaklampen meer schokbestendig, omdat een ledlamp minder mechanische onderdelen bevat.

Tot voor kort waren led zaklampen relatief duur, maar die tijd is definitief voorbij. Door technologische ontwikkelingen worden ledlampen niet alleen betaalbaarder, maar ook krachtiger. Om deze reden zien wij ledverlichting terug in steeds meer typen zaklampen.

In ons assortiment vind je led zaklampen van alle soorten en formaten: sleutelhangerlampjes, penlampen, pocketlampen, hoofdlampen, waterdichte zaklampen, schijnwerpers, kampeerlampen, werklampen etc.

Van laag naar hoog sorteren
 1. 01
 2. 02
 3. 03
 4. 04
 5. 05

Van laag naar hoog sorteren
 1. 01
 2. 02
 3. 03
 4. 04
 5. 05

Led zaklampen

Heldere lampen die lang meegaan op één accu- of batterijlading: dat zijn led zaklampen. In de online led zaklampen shop van Zaklampen.nl vind je een ruim assortiment van betrouwbare en betaalbare led zaklampen in verschillende categorieën.

Wat is het verschil tussen led zaklampen en andere zaklampen?

Led zaklampen zijn lampen die een helder licht geven en weinig stroom verbruiken. Waar led lampen vroeger nogal duur waren, zijn deze de afgelopen jaren veel goedkoper geworden. Door de constructie van led zaklampen kunnen ze vaak beter tegen een stootje dan een traditionele zaklamp. Daarnaast gebruiken ze minder energie.
Tegenwoordig is de kwaliteit van led zaklampen zo goed en betaalbaar, dat het grootste gedeelte van de zaklampen wordt gemaakt met led lampen.

Welke led zaklamp past bij mij?

Er zijn verschillende soorten led zaklampen verkrijgbaar. Afhankelijk van je eisen, je sport, je hobby, je activiteit of je beroep kan je voor de een of de ander kiezen. Om hierbij te helpen kan je jezelf een aantal vragen stellen:

 • Vind je het geen probleem om de batterijen te verwisselen wanneer deze leeg zijn? In dat geval is een normale led zaklamp waarschijnlijk prima. Heb je hier geen zin in of wil je een meer milieubewuste keuze maken? Dan kan je kiezen voor een oplaadbare led zaklamp. Deze worden geleverd met een bijbehorende adapter, maar zijn wel iets duurder dan niet oplaadbare zaklampen. Een voordeel hiervan is ook dat je altijd zeker weet dat je over een volle accu kunt beschikken wanneer deze opgeladen is.

Let op: om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de accu in je led zaklamp kan je deze het beste opladen wanneer die helemaal leeg is. Ook doe je er goed aan om de accu niet aan de lader te laten liggen wanneer deze vol is. Als je je aan deze vuistregels houdt blijft de capaciteit van je accu zo lang mogelijk goed.

 • Gebruik je je zaklamp voor een speciale toepassing? Wil je bijvoorbeeld je handen vrijhouden tijdens het sporten of werken in het donker? Dan hebben we speciale led hoofdlampen voor je. Stel je bepaalde eisen aan waterbestendigheid, veiligheid of moet de lamp monteerbaar zijn? Ook dan hebben we een geschikte led zaklamp voor je.
 • Wat is je budget? Bij ons vind je altijd een groot aanbod van top led zaklampen van bekende en betrouwbare fabrikanten, maar kan je ook terecht voor een led zaklamp voor de kleinere portemonnee. Het maakt dus niet uit of je opzoek bent naar iets betaalbaars, of het allerbeste in huis wilt halen: in de led zaklampen shop van Zaklampen.nl is er altijd een geschikte optie.

Verkoopt Zaklampen.nl ook accessoires en reserveonderdelen?

In onze online zaklampen shop vind je alles wat je nodig hebt. Hier horen niet alleen de beste zaklampen, maar ook accessoires en reserve onderdelen bij. Wat dacht je van diffusers, reflectoren, kleurenfilters, mounts of andere hulpmiddelen voor je zaklamp? Daarnaast beschikken we over talloze reserveonderdelen, van lampjes tot aan accu’s en adapters. Hiermee zijn we jouw one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met led zaklampen en meer!

Bezig met laden...
Even wachten...