Lantaarns

Een lantaarn heeft tot doel om de directe omgeving waar je in zit van licht te voorzien. Meestal is dit in de natuur of in een ruimte waar je geen directe toegang hebt tot elektriciteit. Een lantaarn kun je in de hand houden of ophangen aan een tentdoek. Maar ook op tafel zetten. Vaak brengt een lantaarn sfeer. Het geeft net voldoende licht om elkaar te kunnen zien of om een goed boek te kunnen lezen. Bij Zaklampen.nl heb je voldoende keus uit diverse lantaarns.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Lantaarns kopen doe je bij zaklampen.nl!

Lantaarns zijn er in vele soorten en maten. Waarbij vroeger de traditionele lantaarn nog gevuld werd met olie en voorzien was van een lont, zijn de lantaarns tegenwoordig uitgerust met een oplaadbare accu en warm witte leds.

Doorgaans is een lantaarn een compacte lamp welke je op tafel zet, of meeneemt tijdens het wandelen. De lantaarn heeft geen hoog bereik, geen hoge lumen output maar zorgt wel voor voldoende zicht op korte afstand en bovendien werkt de lantaarn niet verblindend. Sommige lantaarns werken op batterijen terwijl de meer geavanceerdere modellen voorzien zijn van een Li-Ion accu en zelfs als powerbank te gebruiken zijn.

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal lantaarns welke breed inzetbaar zijn. Ze komen goed tot hun recht op de camping (als kampeerlamp), maar ook tijdens je off-grid avonturen zijn lantaarns een echte waardevolle toevoeging in je uitrusting.

Bezig met laden...
Even wachten...