Duiklampen

Bij Zaklampen.nl zijn wij er trots op, dat wij duikers lampen kunnen aanbieden van het kwaliteitsmerk Underwater Kinetics (UK). Dit Engelse merk is gespecialiseerd in duikattributen. Daarnaast vind je in ons assortiment duiklampen van gerenommeerde zaklampenmerken zoals Princeton en Nitecore.

Alle duiklampen bij Zaklampen.nl zijn gegarandeerd 100% waterdicht. Ook zijn onze duiklampen goed bestand tegen hoge drukte. Immers als duiker wil je erop kunnen vertrouwen dat jouw duiklamp ook op grote diepte blijft werken.

Daarnaast zijn onze duiklampen uitgerust met extra krachtige lampen. Onder water heb je nu eenmaal een krachtiger lichtstraal nodig om evenveel te kunnen verlichten als op land. Verder zijn onze duiklampen ook schokbestendig.

Tijdens een nachtelijke duik heeft een duiker meestal niet alleen een grote en krachtige duiklamp bij zich, maar ook een compacter duiklamp als back-up. Veiligheid gaat immers boven alles. Daarom verkopen wij beiden: grote, extreem krachtige duiklampen en kleinere, compacter duiklampen.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Duiklampen kopen doe je bij zaklampen.nl!

Duiklampen kopen doe je bij zaklampen.nl, dé duiklampen specialist! Voel jij liever thuis onder water in plaats van op het vaste land? Zorg dan dat je een goede duiklamp bij je hebt zodat je veilig kunt duiken én het onderwater leven kunt ontdekken.
Bij zaklampen.nl vind je een uitgebreid assortiment duiklampen, zowel voor de beginnende duiker als gevorderde professional.

Onze duiklampen zijn extra verstevigd en zijn veelal voorzien van een polskoord, zodat je de lamp onder water niet kwijt kunt raken. De lampen behouden onder water hun maximale lichtsterkte. omdat ze door het water extra gekoeld worden. Ook zijn de duiklampen meestal geel van kleur zodat je – indien je de lamp laat vallen – deze makkelijker terug kunt vinden.

Doe je aan onderwaterfotografie en filmen? De Nitecore GP3 is dan je ideale partner. Dankzij de handige GoPro bevestiging kun je hem op alle GoPro accessoires monteren en ben je zeer flexibel onder water!

Bezig met laden...
Even wachten...