Self defence spray is legaal in Nederland en hoe werkt het?

Voel jij je soms ook niet veilig op straat en wil je je op een legale manier effectief kunnen beschermen tegen een aanvaller of belager? Dan is de TIW Defence Spray iets voor jou!
Deze spray heeft dezelfde uitwerking als pepperspray. De spuitbus is in tasformaat verkrijgbaar en mag je legaal bij je dragen. Ook zit er een handige draagclip aan de spuitbus, zodat je deze aan je zak of riem kunt bevestigen. Het voordeel daarvan is dat deze binnen handbereik is, direct gebruiksklaar. Pak en spray!
Je spuit de spray in het gezicht van de aanvaller waardoor deze gedesoriënteerd raakt. De aanvaller kan dan enkele minuten niets meer zien, omdat de substantie gaat schuimen wanneer het gezicht wordt geraakt. En als de aanvaller vervolgens in zijn ogen wrijft wordt het effect versterkt. Een tweede voordeel van de defence spray is dat het een gekleurde substantie is en deze opvallende kleur is niet van de huid te verwijderen. De kleur blijft 3 dagen zichtbaar. Hierdoor help je de politie om de dader gemakkelijk op te sporen.
Behalve dat de self defence spray veel voordelen heeft ten opzichte van pepper spray, is deze ook legaal in Nederland. Dubbel zoveel redenen om dit alternatief aan te schaffen.
Het betreft een van de meest populaire zelfverdedigingsproducten van dit moment. Bestel de spray nu via: https://www.messen.nl/tiw-defence-spray.html