Strobe functie
Type Sport
Prijs
Oplaadbare lamp
Waterdicht
Aantal standen
Kleur

Hoofdlampen

Bij Zaklampen.nl vind je hoofdlampen van kwaliteitsmerken zoals Olight, Nitecore, Ledlenser, Walther Pro, Streamlight en Underwater Kinetics (UK). Dat laatste merk is bijzonder omdat hoofdlampen van Underwater Kinetics (UK) met name gebruikt worden door duikers.

De hoofdlampen van de andere merken zijn vooral bedoeld voor nachtelijke outdoor-activiteiten. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan hardlopen na zonsondergang of in het donker een kampvuur aanleggen tijdens een survival missie. Het gaat dan om krachtige hoofdlampen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Daarnaast vind je bij ons ook kleinere en minder krachtige hoofdlampen voor gebruik in huis of op de camping. Een hoofdlamp is bijvoorbeeld ook zeer geschikt om in bed nog even te lezen. Door de gerichte lichtstraal zal jouw partner geen last hebben van het licht. Zo kan hij of zij lekker slapen terwijl jij nog even dat spannende hoofdstuk uit leest. 

De meeste van onze hoofdlampen kennen ook verschillende lichtstanden. Om deze reden is een hoofdlamp voor outdoor-activiteiten ook voor gebruik binnenshuis vaak zeer geschikt.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...