UV lampen

De UV lampen van Zaklampen.nl zijn speciaal ontworpen voor de praktijk van de forensisch onderzoeker en de opsporingsambtenaar. Zij zijn echter ook populair bij particulieren.

UV lampen zijn onder andere heel geschikt voor het controleren van de echtheid van bankbiljetten en bepaalde edelstenen. Daarnaast maken onze UV lampen het mogelijk om op eenvoudige wijze onzichtbare sporen te ontdekken op een plek waar een misdaad is gepleegd. Je kan dan onder andere denken aan bloed- en spermasporen.

In ons assortiment vind je UV lampen in verschillende uitvoeringen zoals penlampen, zaklampen en hoofdlampen. En natuurlijk van gerenommeerde merken zoals Streamlight en Nitecore. Onze UV lampen kennen meestal meerdere standen waardoor een UV lamp naast UV licht ook witlicht kan uitzenden.

Behalve voor opsporingsprofessionals zijn onze UV lampen ook aantrekkelijk voor vormgevers en particulieren. UV lampen kunnen namelijk ook worden gebruikt om fluoriserende verf te laten oplichten. Ook bij dansfeesten zijn UV lampen populair.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
Bezig met laden...
Even wachten...