Strobe functie
Type Sport
Merk
Prijs
Oplaadbare lamp
Waterdicht
Aantal standen
Kleur

Militaire Zaklampen

Bij Zaklampen.nl vind je de beste militaire zaklampen van gerenommeerde merken zoals Streamlight, Olight, Nitecore en Ledlenser. Een militaire zaklamp noemt men soms ook wel een tactische zaklamp, omdat militairen met deze zaklampen van topkwaliteit een tactisch voordeel hebben.

Met een militaire zaklamp haal je een onverwoestbare zaklamp in huis. Stromende regen, tropische hitte, ijzige koude, stof, modder, een militaire zaklamp is erop gebouwd om onder de meest extreme omstandigheden te blijven functioneren.

Verder biedt militaire zaklampen enkele extra’s die cruciaal zijn voor de militaire praktijk. In de eerste plaats gaat het om een stroboscopische functie. Hierbij zendt de zaklamp kort achter elkaar een aantal felle lichtstralen uit. Op deze wijze kunnen belagers tijdelijk worden verblind.

Daarnaast is een militaire zaklamp zo ontworpen, dat hij altijd een constante bundel uitstraalt. Dit is met name van belang bij schietacties. Je wil immers niet dat door de trillingen van het schieten de lichtstraal ook gaat trillen.

Ten slotte zijn militaire zaklampen ergonomisch verantwoord omdat een militair soms langere tijd een zaklamp moet vasthouden. Dit is vooral van belang bij missies in het duister, zoals nachtmissies en missies in donkere tunnels.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...