Strobe functie
Type Sport
Merk
Prijs
Oplaadbare lamp
Waterdicht
Aantal standen
Kleur

Kampeerlampen

De beste zaklampen voor kamperen vind je bij Zaklampen.nl. Ons assortiment bestaat uit zaklampen van gerenommeerde merken zoals Nitecore, Ledlenser, Olight en Maglite.

Onze kampeer zaklampen voldoen aan de wensen van de veeleisende kampeerder. In de eerste plaats zijn onze zaklampen waterdicht en slijtvast. Ten tweede zijn onze kampeerzaklampen licht van gewicht en nemen zij weinig ruimte in. Hierdoor zijn zij eenvoudiger mee te nemen.

Daarnaast zijn de meeste van onze kampeerzaklampen uitgerust met een ring waarmee je de zaklamp aan je rugzak kan bevestigen. De ring maakt het ook mogelijk om de zaklamp in de nok van je tent op te hangen.

Verder kennen onze zaklampen verschillende standen zodat je voor iedere situatie de juiste lichtstraal kunt instellen. Immers wanneer je ’s avonds over de camping loopt, dan wil je graag een krachtige, gerichte lichtstraal, terwijl je in de tent wellicht een meer diffuse lichtbron wilt hebben die het hele interieur verlicht.

Ten slotte zit er in de meeste van onze zaklampen ook een rode led. Met een rode lichtbron blijft jouw nachtzicht namelijk intact.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...