Strobe functie
Type Sport
Merk
Prijs
Oplaadbare lamp
Waterdicht
Aantal standen
Kleur

Brandweer zaklampen: Atex gecertificeerd en hitte bestendig

Bij Zaklampen.nl vind je de beste zaklampen voor brandweerlieden (m/v). Onze brandweerlampen zijn extreem vuurbestendig. Zelfs als een brandweerlamp in het vuur ligt, dan blijft hij nog werken.

Verder kunnen onze brandweerlampen onmogelijk vonkjes afgeven. Dit is cruciaal omdat brandweerlieden zich soms moeten begeven in een omgeving met een verhoogd explosiegevaar. Bijvoorbeeld wanneer een brandweerinspecteur de brandveiligheid moet controleren van een brandstofopslag.

In ons assortiment vind je naast ‘gewone’ handzaklampen en hoofdlampen ook speciale grote lichtgewicht zaklampen die zijn ontworpen om zowel met de hand vast te houden, als om neer te zetten. Deze multifunctionaliteit is praktisch in situaties waar iedere seconde telt. Je kan de zaklamp zowel gebruiken om de omgeving te verlichten als om een gebouw binnen te gaan.

De meeste van onze brandweerlampen zijn led-zaklampen. Ledverlichting is energiezuinig, slijtvast en schokbestendig. Vooral dat laatste is een belangrijk pluspunt voor brandweerlampen.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...