Streamlight TLR-4 Wapenlamp met rode laser

Streamlight TLR-4 Wapenlamp met rode laser

Streamlight TLR-4 Wapenlamp met rode laser

€ 236,86
1-2 werkdagen
  • Zaklampen.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710003

Streamlight TLR-4 Wapenlamp met rode laser - De TLR-4 van Streamlight is een lichtgewicht, compacte maar krachtige wapenlamp met de nieuwste LED technologie. Hij is ontworpen voor subcompacte en compacte wapens, maar past ook op een grote reeks (grote) pistolen. Deze versie is daarnaast uitgevoerd met een rode laser (640-660nm) voor het gericht kunnen schieten over een lange afstand. De railklem is zodanig ontworpen om de lamp snel en veilig met één hand te bevestigen of los te maken zonder met de hand voor de loop te komen. Het is inclusief een sleutelset voor montage op verschillende soorten wapens. Voor de H&K USP modellen zijn aparte sets verkrijgbaar. Deze wapenlamp werkt op een enkele CR2 (3V) lithium batterij die meegeleverd wordt.

De TLR-4 is voorzien van een C4 LED die een levensduur van maar liefst 50.000 uur heeft. De parabolische reflector produceert een geconcentreerde straal met een optimale verlichting van de omgeving. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica voor een gereguleerde intensiteit. Deze tactische wapenlamp heeft een lichtopbrengst van 170 lumen en een lichtintensiteit van 3300 candela. Hij schijnt 115 meter ver en heeft een brandduur van 2 uur. Bij het gelijktijdig gebruik van de LED en de laser is de brandduur 1,5 uur. Gebruik je alleen de laser dan is er een brandduur van 15 uur. De lamp is voorzien van een keuzeschakelaar met drie standen: alleen laser, alleen LED, beide. Door de slimme constructie van de schakelaar is deze pistoollamp zowel voor rechtshandige als linkshandige schutters eenvoudig te bedienen. Met de schakelaar kun je de lamp continue of tijdelijk laten branden.

De lamp is voorzien van stelschroeven, gemonteerd in koperen busjes, voor het afstellen van de hoogte, breedte en een betrouwbare nul retentie van de laser. De lens is gemaakt van hittebestendige "Borofloat" glas en de behuizing van de lamp is gemaakt van schokbestendig zwart polymeer. Daarbij is de kop van de lamp gemaakt van duurzaam geanodiseerd zwart luchtvaart aluminium. De TLR-4 is waterdicht volgens IPX-4 en deze wapenlamp werkt bij extreme temperaturen van -29° Celsius tot +49° Celsius. Om je wapenlamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een uniek serienummer.

Meegeleverd worden: CR2 lithium batterij

Specificaties
MerkStreamlight
ArtikelnummerSTR69240
EAN80926692404
ToepassingSchietsport, Wetshandhaving en Beveiliging
MateriaalPolymeer
KleurZwart
Gewicht (gram)79,7
Afmetingen product (cm)6,93 x 3 x 5
Max. lumen170,00
Min. lumen0,00
Candela - Lichtintensiteit (max)3300
Max. bereik (meter)115,00
Brandduur batterij (max)1,5 uur
LichtkleurWit
Aantal standen3
Laser functieJa
FocusseerbaarNee
OplaadbaarNee
WaterdichtIPX-4
LamptypeC4 LED
Type batterijCR2
MeegeleverdCR2 lithium batterij
GarantieLevenslang op materiaal- en fabricagefouten, 2 jaar op oplaadbare batterijen, opladers, schakelaars en elektronica
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Streamlight TLR-4 Wapenlamp met rode laser
Jouw rating