Outdoor- en Kampeer zaklampen

De beste zaklampen voor outdoor activiteiten en kamperen vind je bij Zaklampen.nl. Ons assortiment bestaat uit zaklampen van gerenommeerde merken zoals Nitecore, Streamlight, Ledlenser, Olight en Maglite.

Onze outdoor- en kampeer zaklampen voldoen aan de wensen van de veeleisende outdoor liefhebber en kampeerder. De zaklampen zijn natuurlijk waterdicht, schokbestendig en slijtvast. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en nemen zij weinig ruimte in. Hierdoor zijn zij eenvoudiger mee te nemen, ook op een outdoor expeditie.

Verder kennen de outdoor- en kampeerlampen verschillende standen zodat je voor iedere situatie de juiste lichtstraal kunt instellen. Immers wanneer je ’s avonds over de camping loopt, dan wil je graag een krachtige, gerichte lichtstraal, terwijl je in de tent wellicht een meer diffuse lichtbron wilt hebben die het hele interieur verlicht. En ook is dit handig in verschillende outdoor situaties: een felle, brede lichtstraal wanneer je ’s nachts door een beboste omgeving loopt en een felle geconcentreerde lichtstraal om op de kaart te kijken of in je aantekeningen.

Vaak zit er in de meeste van onze zaklampen ook een rode led want met een rode lichtbron blijft jouw nachtzicht namelijk intact. Ten slotte zijn onze zaklampen extra energiezuinig, zodat de batterijen voldoende lang meegaan voor jouw hele outdoor expeditie. Zelfs als je de zaklamp hele nachten laat branden.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
Bezig met laden...
Even wachten...