Kampeerlampen

De beste zaklampen voor kamperen vind je bij Zaklampen.nl. Ons assortiment bestaat uit zaklampen van gerenommeerde merken zoals Nitecore, Ledlenser, Olight en Maglite.

Onze kampeer zaklampen voldoen aan de wensen van de veeleisende kampeerder. In de eerste plaats zijn onze zaklampen waterdicht en slijtvast. Ten tweede zijn onze kampeerzaklampen licht van gewicht en nemen zij weinig ruimte in. Hierdoor zijn zij eenvoudiger mee te nemen.

Daarnaast zijn de meeste van onze kampeerzaklampen uitgerust met een ring waarmee je de zaklamp aan je rugzak kan bevestigen. De ring maakt het ook mogelijk om de zaklamp in de nok van je tent op te hangen.

Verder kennen onze zaklampen verschillende standen zodat je voor iedere situatie de juiste lichtstraal kunt instellen. Immers wanneer je ’s avonds over de camping loopt, dan wil je graag een krachtige, gerichte lichtstraal, terwijl je in de tent wellicht een meer diffuse lichtbron wilt hebben die het hele interieur verlicht.

Ten slotte zit er in de meeste van onze zaklampen ook een rode led. Met een rode lichtbron blijft jouw nachtzicht namelijk intact.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Alle outdoor zaklampen op Zaklampen.nl zijn water- en schokbestendig. Daarnaast zijn outdoor zaklampen compacter en lichter dan andere zaklampen. Dat maakt het eenvoudiger om een outdoor zaklamp mee te nemen op een outdoor expeditie. Je hoeft minder gewicht mee te slepen en de zaklamp neemt weinig ruimte in in jouw rugzak.

Verder kennen onze outdoor zaklampen meerdere standen. Hierdoor is de zaklamp bruikbaar in verschillende outdoor situaties: een felle, brede lichtstraal wanneer je ’s nachts door een beboste omgeving loopt, een felle geconcentreerde lichtstraal om op de kaart te kijken of in je aantekening, een minder felle, brede straal om ’s nacht in de tent een gezellige atmosfeer te creëren.

Ten slotte zijn onze zaklampen extra energiezuinig, zodat de batterijen voldoende lang meegaan voor jouw hele outdoor expeditie. Zelfs als je de zaklamp hele nachten laat branden.

Bij Zaklampen.nl vind je outdoor zaklampen van gerenommeerde merken zoals Streamlight, Olight en Ledlenser.

Bezig met laden...
Even wachten...