Strobe functie
Toepassing
Type Sport
Oplaadbare lamp
Waterdicht
Aantal standen
Kleur
Soort

Helmlampen

Zaklampen.nl verkoopt helmlampen die geschikt zijn voor verschillende sectoren: nooddiensten, petrochemische industrie, bouwsector etc. Hierdoor vind je bij ons altijd wel een helmlamp die bij jouw wensen aan sluit.

In de eerste plaats heb je helmlampen die eruitzien als een normale zaklamp, maar die je door een extra hulpstuk eenvoudig kunt bevestigen aan jouw helm. Dit soort helmlampen vind je onder andere veel in de bouwsector. Door de helmlamp heb jij beiden handen vrij om je werk te doen. Tevens kan je de zaklamp eenvoudig van je helm halen wanneer jij op een zeer specifieke plek licht nodig hebt.

Ten tweede zijn er helmlampen die je ook kan gebruiken als hoofdlamp. De lamp kan je dan zowel aan een hoofdriem bevestigen als aan de voorkant van een helm. Hiervoor zijn speciale helmen in de handel met een bevestigingspunt voor een hoofdlamp. Dit soort helmlampen worden vooral gebruikt door hulpdiensten en de industrie.

Ten slotte zijn verschillende helmlampen ATEX-gecertificeerd. Dit betekent dat deze helmlampen ook veilig zijn bevonden voor werkplekken met een verhoogd explosiegevaar. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan de petrochemische industrie.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
Bezig met laden...
Even wachten...