Duiklampen

Bij Zaklampen.nl zijn wij er trots op, dat wij duikers lampen kunnen aanbieden van het kwaliteitsmerk Underwater Kinetics (UK). Dit Engelse merk is gespecialiseerd in duikattributen. Daarnaast vind je in ons assortiment duiklampen van gerenommeerde zaklampenmerken zoals Princeton en Nitecore.

Alle duiklampen bij Zaklampen.nl zijn gegarandeerd 100% waterdicht. Ook zijn onze duiklampen goed bestand tegen hoge drukte. Immers als duiker wil je erop kunnen vertrouwen dat jouw duiklamp ook op grote diepte blijft werken.

Daarnaast zijn onze duiklampen uitgerust met extra krachtige lampen. Onder water heb je nu eenmaal een krachtiger lichtstraal nodig om evenveel te kunnen verlichten als op land. Verder zijn onze duiklampen ook schokbestendig.

Tijdens een nachtelijke duik heeft een duiker meestal niet alleen een grote en krachtige duiklamp bij zich, maar ook een compacter duiklamp als back-up. Veiligheid gaat immers boven alles. Daarom verkopen wij beiden: grote, extreem krachtige duiklampen en kleinere, compacter duiklampen.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...