Cadeaukaart 50 Euro

Cadeaukaart 50 Euro

Cadeaukaart 50 Euro

€ 50,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710003
Wil je een ander blij maken? Geef dan een online cadeaukaart van Multitools. Met deze kaart kun je uit meer dan 10.000 producten kiezen. De kaart is namelijk inwisselbaar bij de 5 online winkels van Multitools, namelijk bij Messen.nl, Richtkijkers.nl, Zaklampen.nl, Sabreersabels.nl en Tactische-pennen.nl.

Je kan kiezen uit Cadeaukaarten varierend van €.25,-, €.50,- tot €.100,- Met deze Cadeaukaart kun je net zoveel shoppen als je wilt. De Cadeaukaart heeft de grootte van een bankpas en is onbeperkt geldig. Voorwaarde is wel dat het bedrag in één keer besteed wordt. De Cadeaukaart wordt verpakt in een cadeau-enveloppe en wordt in een gesloten verpakking opgestuurd.

Dus zoek je een cadeau voor een jarige collega, vriend of familielid? Met de Multitools Cadeaukaart bied je de ontvanger de grootste keuze in messen, multitools, richtkijkers, airsoft, verrekijkers, zaklampen en andere outdoor producten. Of het nu gaat om een zaklamp met strobe functie, een keukenmes of een tactische-pen, het is te vinden in één van de 5 online winkels van Multitools.

Hoe werkt de Cadeaukaart? Heb je een Cadeaukaart ontvangen? Haal deze dan uit de meegeleverde papieren verpakking. De kaart heeft de grote van een bankpas. Op de achterzijde vind je een unieke code. Voer deze unieke code in bij de laatste stap in het bestelproces. Daar vind je een leeg veld waar gevraagd wordt om een coupon code. Vul de code daar in.
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Cadeaukaart 50 Euro
Jouw rating