AceBeam W30 Laserlamp - Duiklamp - Zoeklamp

Schrijf als eerste een review van dit product

Adviesprijs: € 332,00

Onze prijs € 315,45

3-5 werkdagen

  • Zaklampen.nl is beoordeeld als uitstekend op Trustpilot Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710003
  • Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Beoordelingen
  • FAQ

Details

AceBeam W30 6500K Laserlamp - Deze BLOS (Beyond-Line-Of-Sight) zoek/laser/duiklamp is ontwikkeld om een verbluffende 2.4 km afstand te bereiken met een strakke, geconcentreerde lichtbundel van 500 lumen! Speciaal ontworpen voor leger, hulpdiensten, douane, vliegvelden, fabrieken, mijnen, elektriciteitscentrales, maar ook voor veldverlichting en gebruik als signaallamp. Het meegeleverde rode filter draagt ​​bij aan de veelzijdigheid van de W30.

Bovendien is de W30 een professionele duiklamp tot een diepte van 100 meter. Het oppervlak van de lamp heeft de Salt Spray-test voor corrosiebestendigheid doorstaan. Maar het is belangrijk om deze na elk gebruik met schoon water te reinigen.

De high-drain 21700 5100 mAh oplaadbare USB-batterij biedt een batterijduur van 1 uur en 45 minuten. Met de handige USB-oplaadfunctie kunt u de batterij tijdig opladen. Een 18650 batterij-adapter is tevens inbegrepen voor extra batterij-opties. De batterij-indicator geeft op elk moment de status van de batterijspanning weer.

LET OP! Kijk NIET in de lamp en richt de zaklamp niet rechtstreeks op de ogen. Gebruikers moeten ouder zijn dan 18 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Reikwijdte heeft een afwijkingshoek van 1.8 graden.
Lamp is compatibel met een Acebeam 18650 Li-ion batterij.
Bolle lens en geharde lens van ultra helder glas met een antireflectiecoating.

Let op! [Batterij-informatie die belangrijk is.] Het licht moet worden gevoed door een ACEBEAM IMR21700NP-510A-batterij of ACEBEAM ARC18650H-310A-batterij met 10 Ampère stroom. Het licht mag niet worden ingeschakeld bij gebruik van een batterij van een ander merk met minder stroom. Verwijder de batterij uit de zaklamp tijdens langdurige opslag. Controleer en vervang de O-ring regelmatig om de waterdichtheid te behouden. Controleer en smeer de schroefdraden regelmatig met professioneel smeermiddel. Reinig de contactoppervlakken regelmatig om de zaklamp normaal te laten werken. Als er een onregelmatige stroboscoop optreedt of het apparaat niet kan worden ingeschakeld, kunnen de contactoppervlakken vuil zijn en is het verstandig deze schoon te maken met wattenstaafjes met alcohol.

Waarschuwing:

1: Dit licht maakt gebruik van een zeer efficiënte LEP-emitter, vervaardigd door een derde partij, met een hoog uitgangsvermogen tussen 0,22-0,25 W. Het is geclassificeerd als Klasse 2M laserapparaat en is geslaagd voor CE, RoHS, FDA-certificeringen!
2: Dit lichtverlichtingsprincipe is vergelijkbaar met LED, dat maakt dat het geen puur laserproduct is. Gebruik het in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. De fabrikant en detailhandelaren zijn ontdaan van alle aansprakelijkheden.
3: U verklaart dat u de meegeleverde "Laserveiligheidswaarschuwingen" vóór gebruik hebt gelezen en dat u bekend bent met en zich houdt aan de adviezen.
4: De staartkap fungeert als een "veiligheidssleutel" en moet veilig worden bewaard. Klik op de staartkapschakelaar om het licht onmiddellijk uit te schakelen of door de staartkap af te draaien als een veiligheidsback-up.
5: NIET op persoon richten. Richt NIET op vliegtuigen of voertuigen die worden gebruikt.
6: Gebruikers moeten ouder zijn dan 18 jaar. Houd het licht buiten het bereik van kinderen.
7.Het is normaal als de oppervlaktewarmte tijdens gebruik wordt verhoogd vanwege de uitstekende thermische geleidbaarheidstechnologie. Er wordt voorgesteld om te gebruiken in een goed geventileerde ruimte met omgevingstemperatuur.
8.Als het licht ongemakkelijk is om vast te houden vanwege de verhoogde hitte, zet het licht dan uit totdat het afkoelt.
9.Ongeoorloofde demontage kan het licht beschadigen en de garantie ongeldig maken.

Specificaties

Merk Acebeam
EAN 6970526500688
Toepassing Brandweer, Defensie, Watersport, Zoeken en Redden
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart
Gewicht (gram) 248
Totale lengte (cm) 19
Diameter lampkop (cm) 6
Diameter body (cm) 2.5
Max. lumen 500 lumen
Candela - Lichtintensiteit (max) 1.450.000
Max. bereik (meter) 2408
Brandduur batterij (max) 1,75 uur
Lichtkleur Wit
Extra lichtstanden Strobe
Laser functie Ja
Focusseerbaar Ja
Oplaadbaar Ja
Drop impact 1 meter
Type batterij 18650 Li-Ion, 21700 Li-Ion
Oplader type USB
Meegeleverd 21700 Micro-USB oplaadbare batterij, tactische ring, draagclip, 2 x O-ring, polskoord, 18650 batterij-adapter, USB/micro-USB twee-weg oplaadkabel
Extra Excellente Service
Garantie 5 jaar op materiaal - en fabricagefouten

Schrijf zelf een review over AceBeam W30 Laserlamp - Duiklamp - Zoeklamp

 
Waardering

FAQ

Er zijn nog geen vragen gesteld over AceBeam W30 Laserlamp - Duiklamp - Zoeklamp.
Bezig met laden...
Even wachten...